Stara Gwardia
![]() |
|
O jeny! Ile tu pracy włożone! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magdalenko80, prześliczne są Twoje sukieneczki, takie dziewczęce, na fajną imprezę. A wiem, ile pracy wymaga uszycie takich warstwowych falbanek na spódniczce, bo nieraz szyłem tego typu sukieneczki.
Ale efekt jest !! Mnie szczególnie podoba się ta wiśniowa, efektowana ozdoba z kwiatka na ramiączku, a poza tym widać, że sukieneczki ładnie uszyte. Prosimy o więcej ! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
u lala! aż się chce nosić ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne, takie lekkie, wiosenne:] ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Lubię kolor i falbanki!!!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i wklejam coś jeszcze ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaka gustowna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Jeszcze tył sukienki. Najbardziej pracochłonne w sukience było doszycie gipiury bo zajęło aż 6 godzin... i paluszki bolały od igły. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
jeszcze raz... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wcale się nie dziwię ,że bolały paluszki ![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.