Stara Gwardia
![]() |
|
wszystko sliczne i eleganckie! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, bardzo tu elegancko i efektownie. Płaszcz zrobił na mnie ogromne wrażenie! Kapitalnie wygląda ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obejrzałam wszystko i jestem zachwycona ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Po krótkiej przerwie zdrowotnej wracam do szycia. Oto moja ostatnia praca : sukienka wzorowana na sukni ślubnej z serialu "Szpilki na Giewoncie". ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Łaaaa jaka cudna!! Sama słodycz ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mam jeszcze pytanie do szyjących zawodowo: szyjąc poszewki na poduszkę jak wyceniacie usługę? za szt czy od metra przeszytego materiału? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję. Gorset jest z atłasu i naszyłam na niego koronkę. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.