Stara Gwardia
![]() |
|
KOchani, czy macie jakis pomysl skad wziasc wykroj lub/ i konstrukcje na meskie spodnie do garnituru? Nie wchodzi w gre rozprucie tych, ktore maz nosi na codzien do pracy, a chcialabym mu uszyc na zmiane drugie.Czy mozecie cos poradzic? 2X w zyciu robilam konstrukcje ale to raczej sukienki i spodnicy podstawowej, ale to bylo jakies 2 lata temu i niewiele z tego pamietam, a raczej z konstrukcja nie mam do czynienia.Poradzicie mi cos?
--- Ostatnio edytowane 2012-04-03 15:22:22 przez flower --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
burda 09/2001
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak Ci się nie spieszy to będę jutro szyć takie spodnie dla klienta, to poproszę córkę żeby robiła w odpowiednim monecie fotki i opiszę to i zamieszczę tutaj w odpowiednim wątku, nauczyłam się tego od cioci, która miała praktykę zawodową u krawca męskiego, leżą rewelacyjnie za każdym razem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie nie spieszy mi sie, narazie jest to w checiach, wiec jakbys mogla to bede bardzo wdzieczna za te zdjecia, moze cos z nich wywnioskuje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Burda 10/2004, 10/2008, 4/2008 w tych numerach są spodnie męskie typu garniturowego. Opisy Mogę Tobie skopiować, gorzej z wykrojem ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
strasznie dziekuje za namiary burdowe, musze je gdzies dostac, ale to musze sie zebrac zeby po nie pojechac na dworzec, i liczyc na szczescie czy beda, a jak nie to na allegro zobacze moze beda, jakos tak burda mi sie przejadla, wiec jej nie sledze od dluzszego czasu, moze faktycznie zrobie jak Bartek i odrysuje jakies...Bartku poprosze tez o opisy z burdy z kolejnoscia zszywania itp, bo nigdy spodni nie szylam, i mam stracha w zwiazku z tym, najpierw poprobuje na byle czym rzecz jasna.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
KONIECZNIE to zrób Magda. w dziale nauka szycia, własnie szyję spodnie i przyda mi się instrukcja
zmniejszam znaczy spodnie o kilka rozmiarów więc rozebrałem je na czynniki pierwsze ale boję się że gdy je pozszywam to może mi zostać kilka niewykorzystanych elementów |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja narazie przeszukuje strony rosyjskie, i tradycyjnie, jest sporo informacji.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wykroje żeby byly do sciągniecia i najchetniej w jakimś formacie dla blondynów
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sa sa, jeszcze nie wiem czy wykroje, ale konstrukcja napewno
![]() ale mam tego pol kompa i musze wszystko rozpakowac itp, ale to juz w weekend, bo mam juz dosc komputera na dzis. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.