Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-02-29 08:17:30 przez Susanna --- --- Ostatnio edytowane 2012-03-30 08:54:46 przez ekada --- --- Ostatnio edytowane 2012-04-02 10:11:11 przez ekada --- --- Ostatnio edytowane 2012-04-02 10:35:15 przez ekada --- --- Ostatnio edytowane 2012-04-12 10:43:17 przez ekada --- ________________________________________________________
Elwira Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii POGADUCHY PRZY KAWIE. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ekada, nie wiem dlaczego , ale nie mogę tego otworzyć
|
|
Stara Gwardia
|
|
Przepraszam nie wiem dlaczego nie wchodzi, adres na pewno dobry. Jak ktoś chce to proszę wejść na FB na Wydawnictwo Jedność tam wszystko pisze. ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
Wydawnictwo Jedność
Pomóżmy! Lalki szmacianki dla Elizy - akcja charytatywna Eliza to bardzo dzielna i uśmiechnięta dziewczynka. Ma jednak problem większy od największego hipopotama. Przykleiła się do niej bardzo psotna choroba. Przyłączcie się do szycia szmacianych lalek wymyślonych przez przyjaciółkę Cecylki. Szczegóły tu: http://blog.cecylkaknedelek.pl/blog/item/78-uwaga-lalki-dla-elizy.html ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chętnie dołączę
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
swietna akcja!!! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja też! Świetna akcja. Kurcze ale wiecie co - jeszcze Grześ potrzebuje naszej pomocy, więcej info na blogu LALI -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do konca marca Ania musi zebrac pieniadze. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Proszę o głosy.http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/4555 Można głosować raz dziennie do końca marca .Bardzo Was proszę ! ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
Głosik oddany ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.