Świeżynek
![]() |
|
Dziewczyny, proszę Was o pomoc! Oddacie na mnie głos? Trzeba kliknąć "Podoba mi się" pod wpisem. Moja stylizacja znajduje się >>TUTAJ<<
Portal szafa.pl ogłosił konkurs na stylizację a`la Coco Chanel. Biorę w nim udział- na potrzeby konkursu uszyłam "małą czarną" - konkretnie jest to spódnica ołówkowa i tunika z falbanką, ale mam nadzieję, że wygląda jak sukienka ![]() ![]() ![]() Niestety trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem, ale może któraś ma już tam konto (ewentualnie chce dołączyć do społeczności szafy ![]() Za każdy głos, ale i opinię na temat mojego dzieła, będę bardzo wdzięczna. --- Ostatnio edytowane 2012-03-06 16:35:09 przez nyryly --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo mi się podoba... prześlicznie wyglądasz...
dziewczyny być może mają tam blogi, nie wiem... osobiście nie mam, i nie lubię tego miejsca za bardzo, czytam czasem ale nie podoba mi się atmosfera "szafy", chamskie odzywki i komentarze... powinni tego bardziej pilnować... niektórzy czy trzeba czy nie trzeba plotą trzy po trzy oby tylko dociąć, to nie jest klimat dla mnie ![]() życzę powodzenia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
zalogowałam sie i ZAGLOSOWALAM. FAKT tam to jadą jednem na drugiego
![]() ![]() zazdrosne babsztylki ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
próbowałam tam się zarejestrować ale link do aktywacji przysłali do nie istniejącej strony ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Fakt, od dłuższego czasu zaroiło się tam od awanturnic, zazdrośnic i oszustek. Ja swoje konto mam już od kilku lat - dawniej było tam o wiele lepiej.
Dziękuję, za komentarze i głosy (a także próby ich oddania;d) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no zagłosowałam i ja, choć pewnie więcej konta nie użyję...bardzo mi się podoba ![]() poczytałam komentarze, i zmotywował mnie ten w którym podobno kapelusz i dekolt za duży ![]() ![]() uważam że zasługujesz na głosy ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo Ci dziękuję
![]() Również z ciekawości weszłam na bloga dziewczyny, która zostawiła mi ten komentarz... i aż korciło mnie żeby coś napisać. Ale myślę - nie! Nie będę równie wredna co reszta szafiarek ![]() O dziwo zależy mi raczej na II alb III miejscu,bo można wygrać dowolnie wybraną sukienkę ze sklepu internetowego - przy zajęciu I miejsca nie, więc może uda mi się osiągnąć swój cel. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
trzymam kciuki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
masz mój głosik ![]() ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |