Stara Gwardia
![]() |
|
Mam problem z rozszyfrowaniem tych obrazkow, bo raczej z tlumaczenia sie nie da.
http://sewlover.com/bags/tutorial/easy_wallet.html Z tego co mysle, sa wykrojone 2 takie same czesci - jedna material glowny, jedna bedaca potem w srodku. Ale jak to potem zrobic, to juz mam problem. Czy jest zeszyta na lewej stronie czesc bedaca klapka, a potem zawinieta pomiedzy reszte? Przyznaje sie bez bicia, zglupialam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cos zaczelo mi wlasnie switac. Do srodka jest zawiniety przod torebki i boki razem zszyte z tylem az do klapki. A potem przez otwor w klapce wywrocone na prawa strone i otwor zaszyty.
Chybam nie olsnilo i sobie sama odpowiedzialam w swoim watku ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czasem tak bywa ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
google.translator --> chiński język ja próbowałam tłumaczy tylko składnia nie taka.
Ale zrozumiesz o co chodzi. pozd ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taaa, poledwica i inne kwiatki ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.