Stara Gwardia
![]() |
|
Wynalazłam takie coś. U nas może nie za wiele osób haftujących, ale może macie jakiś znajomych>
http://www.dmc-cw.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=197&Itemid=41 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
widziałam ten plakat rozwieszony w pasmanterii w której robię zakupy ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
To mi sie nie widzi:
![]() |
|
Gdzieś na jakimś forum był wątek poświęcony temu tematowi z tego co wiem to co roku organizowany jest ten konkurs....z tego co pamiętam jak się wypowiadali uczestnicy to większość prac wcale nie była pięknych i zachwycających które wygrały, istniało podejrzenie że były wybrane przez sponsorów tylko te pracy które były wykonane z ich materiału czyli np. mulin ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to tylko zbierać ze wszystkiego i segregować kody kreskowe ,żeby byc może w dalekiej przyszłości brać udział w konkursach
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No cóż. Konkurs organizuje dystrybutor DMC w Polsce to nie dziwota, że chce promować swoje produkty.
Przy różnych konkursach wykonawczych wybory nagródzonych prac są dyskusyjne. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.