Świeżynek
![]() |
|
I ja się przywitam.
Trafiłam na to forum z bloga Susanny. Zaglądam tam dosyć często ![]() Sama lubię robótki ręczne - szydełkuję i robię biżuterię. Krawiectwo to dla mnie w dalszym ciągu coś nowego, cały czas się uczę, głównie na błędach ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
Miłośnik smoły bez mleka to fan minimalizmu, do życia podchodzi na serio.. |
|
Administrator
![]() |
|
Ojej cieszę się że dołączyłaś do nas przez mojego bloga. Gdybym miała więcej czasu to bym częściej coś na niego wklejała no i szyła ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja również witam serdecznie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Cześć Puntodivista
TU JEST MOBBING uciekaj..... żartowałem ![]() Na tym forum pokazujemy swoje robótki i TY masz tez takie zadanie: pokazujesz swoje prace nie tylko szycie a jak Ci na imię? Tu ludzie są okropnie ciekawi-ja tez-Twoich prac POZDRAWIAM ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie ![]() Jeśli chodzi o prace to raczej nieduże przeróbki, kilka samodzielnych projektów ale jeszcze się chwalić nimi nie można ![]() Muszę się zagłębić w zbiory z piwnicy mamy i odkopać "Małe kobietki", wszak jestem nosicielką 34ki ![]() A można mi mówić "Punto" ![]() ________________________________________________________
Miłośnik smoły bez mleka to fan minimalizmu, do życia podchodzi na serio.. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dawno mnie tu nie było a liczba wciąż rośnie na plus Witaj ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.