Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A jak ktos nie ma fejsbooka?
Wzięłabym udział i zdążyłabym ale nie mam FB ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Chętnie zapaliłabym sie na takie szycie, bo tylko kupuje materiały, a brakuje mi chyba odwagi, albo wiary w siebie.
|
|
Administrator
![]() |
|
Napisz do Łucznika ale prawdopodobnie musisz być na facebooku żeby wystartować w konkursie.
elapawelec no co Ty - tez kupuję ale już 2 razy startowałam i udało mi się wygrać nagrodę. Tym razem też bym chciała ale nie wiem czy się wyrobię ![]() Niemniej próbuj, ni ma na co czekać - szkoda, żeby tkaniny leżały odłogiem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja właśnie dołączyłam do konkursu
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześc dziewczyny wiem ze juz troch pózno ale nie bardzo umiem połączyć zdjęcia zeby wkleić na konkurs mam ich 6 i nie wiem jak je wysłać mam jeszcze 20 min moze dam rade
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
uffff wysłałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Przepiękne są wszystkie prace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Asia |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja córka też wysłała swoją kreację. Fajniusi płaszczyk
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Powiem tylko jedno: współczuję Łucznikowi, prace są rewelacyjne i jest ich bardzo dużo - ciężki orzech do zgryzienia a nagród zdecydowanie za mało. Powinny być przynajmniej po 2 maszyny w każdej kategorii ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
O tak Susanno, popieram w stu procentach ![]() ________________________________________________________
Asia |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.