Stara Gwardia
|
|
Ta wiadomość została przeniesiona z kategorii POGADUCHY PRZY KAWIE. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko ladnie pieknie, tylko ceny tkanin sprowadzanych ze Stanow nie na moja kieszen ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A to za metr czy za pół metra?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ciekawy pomysł, ceny nawet nie takie najwyższe, ale to, co mnie martwi to lokalizacja. Mieszkam w Poznaniu, ale byłoby mi trudno tam dojechać. Do centrum jest bardzo daleko, na godzinkę by mi się nie opłacało jechać po 1,5h w jedną stronę. Ciekawi mnie, jak się szyje na Janome, więc może się tam wybiorę
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Jak się zdecydujesz to czekam na relację. ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też bym się przeszedł, ale rzeczywiście daleko od centrum... ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oni tam piszą że to jest cena za tłustą ćwiartkę, czyli dokładnie nie wiem . Ale dla przykładu podam że jak ta ćwiartka kosztuje np.8 zł to cena za mert jest 30 zł
http://www.nit-ka.pl/sklep/bunch-for-zoe.htm --- Ostatnio edytowane 2012-03-21 22:59:53 przez ITA --- --- Ostatnio edytowane 2012-03-21 23:01:16 przez ITA --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tłuste ćwiartki to w tym sklepie materiał o wymiarach 45/56cm. ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
Yyy to drogo :/ ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Drogo niestety ![]() ________________________________________________________
Elwira |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.