Zaaklimatyzowany
|
|
Brakuje mi na tym sympatycznym forum ,opcji czata lub innego gadulca.Widziałam to na innym forum ,całkiem przyzwoicie się sprawdza.Dobrze wpływa na kontakty między forumowiczami.Taka moja sugestia.Może da się coś zrobić w tym kierunku.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
shoutbox się to nazywa
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Na pewno tak,ale jak mam pisać źle w obcym języku wolę bardziej swojsko.Wszyscy wiedzą co mam na myśli.
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Jak szukałam dobrych rad w związku z nauką szycia trafiłam na "Wielkie Żarcie".Więcej jest tam o kucharzeniu , ale znalazłam tam ciekawy kursik jak uszyć fartuszek i łapki kuchenne.Tam właśnie działa gadulec i czat. Nie zbyt ładnie zachwalać konkurencję,ale podoba mi się tam i tu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Propozycja shoutboxu pojawiła się na forum już jakiś czas temu. Trawiliśmy go długo ![]() ![]() Osobiście na innych forach nie korzystam z tej funkcji... --- Ostatnio edytowane 2012-03-21 22:02:24 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Osobiście jestem gaduła.Bardzo podoba mi się taka forma.Fajnie wpaść w międzyczasie domowych zajęć na ploteczki.Z kawą ,jeszcze w pidżamce lub koszulce,z wałkami na głowie i poznać ludzi trochę lepiej.Fajnie że mam jakiś odzew ze strony władz.
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.