Świeżynek
![]() |
|
Witam
![]() Może nietypowe pytanie ale szukam wykrojów ubranek dla dużego psa. Moj to bokser i z powodu choroby musimy go ubierac, ubranie dla dużego psa to okolo 100 zł w sklepie, a niszcza się ono w zastraszającym tempie. Jeśli ktos mógłby tu wrzucić jakies sensowne wykroje byłabym wdzieczna... Szcególnie wazna jest osłona szyi, bo z nia mamy najwięcej problemów ![]() Pozdrawiam Inez Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii GIEŁDA KRAWIECKA. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
proponowałabym dosłownie "odrysować" stare ubranko...
na szyję można by zastosować coś w rodzaju golfu, komina... ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Na pewno tak zrobie
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Nie tak dawno temu w burdzie były ubrania dla psów.
Tylko nie pamiętam w której. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ubranko dla psa jest w Burdzie 12/2011
![]() |
|
ja ostatnio szyłam dla klientki i odgapiałam od poprzedniego ubranka, ale zafascynowały mnie ubranka dla psów i naszyłam jeszcze kilka dla czworonogów koleżanek i dla reklamy naszego zakładu każde inne, po prostu metodą prób i błędów dodawałam różne elementy, jak uda mi się porobić zdjęcia to wstawię ![]() zamieszałam się (ale to przemęczenie) w każdym razie dążyłam do tego że to nic trudnego i najlepiej ze starego ubranka odgapić "szkielet" a resztę samemu kombinować ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ojoj to js niecierpliwie czekam na zdjęcia
![]() Pozdrawiam |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
witaj Gragrinko, trąba ze mnie bo nie potrafię na stronie z linka nic znaleźć pomożesz mi?? Gdzie mam zajrzeć?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wchodzisz w czasopisma, wybierasz rok publikacji, potem numer gazety i masz z konkretnej gazety modele, ubranko jest pod koniec, na przedostatniej stronie?