Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkiem jestem Asia,od dwoch dni mieszka ze mna Husqvarna Emerald 116 ,wiem ze sa tu gdzies osoby posiadajace to male szczescie
![]() Nigdy z maszyna do szycia stycznosci nie mialam,ale od dawna wlasciwie o tym marzylam i tak oto od dwoch dnikazda wolna chwile spedzam wlasnie z NIA ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Takiej maszyny nie posiadam, ale witam gorąco! ________________________________________________________
Elwira |
|
Świeżynek
![]() |
|
Wszystkie rady od kazdego beda mile widziane,ale narazie jestem taka zielona w temacie ze jeszcze nie wiem o co pytac,poki co bede przegladac forum
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj i powodzenia w szyciu ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie wiem czy to tutaj powinnam pisac,ale zapomnialam dodac ze mieszkam we Francji i chetnie nawiaze kontakt z kims kto rowniez jakims sposobem do tego kraju trafil
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj
U mnie też mieszka emerald 116, pytaj co chcesz wiedzieć śmiało |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale się spotkali
![]() Witaj lili! Miłych chwil z Emeraldem.. i Fredem ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Fred doskonale!
![]() Narazie czytam instrukcje i staram sie wszystko zrozumiec,niestety niektorych slow dopiero sie ucze,tak w j.francuskim jak i polskim ![]() ![]() A Ty (na forum jestesmy wszysy na Ty?) dlugo szyjesz na Emerald 116? Moze jakies wskazowki ogolne? |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Cześć Lili, też posiadam tą maszynę ![]() ________________________________________________________
zapraszam na mój blog: http://ignacynka.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ignacynka hej ,swietnie,rzucilam okiem na Twojego bloga szyjesz piekne rzeczy-to wszystko na tej wlasnie maszynie??
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.