Administrator
|
|
Spróbujcie uszyć - świetna zabawa mnie już wciągnęło
Poza tym wróbelka można łatwo przerobić na kurczaczka czy pisklątko Szablon do pobrania -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Jaki śliczny ! Mam ochotę utulić go w dłoniach. ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też ostatnio wykukałam je gdzieś na jakimś blogu i jestem nimi oczarowana ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Pewnie u Longredthread ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Ha jakie słodkie szkoda, że już po Wielkanocy, szkoda,ale zawsze można zrobić zawieszkę do torby. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
|
|
Agaaffek ale wróbelki są całoroczne Mam zamiar popełnić ich więcej - właśnie takich kolorowych, wiosennych.
I spieszę donieść, że moje kurczaki wygrały w wielkanocnym konkursie papavero ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
G R A T U L A C J E !!!!!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Brawooo!!! Brawooo!!!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
cudowne wróbelki elemelki ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Świetny pomysł na Wielkanoc - np. kurczaki, ale wróbelki z kolei doskonale wpasują się w jesienne dekoracje
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.