Stara Gwardia
![]() |
|
Czy ktoś interesował się tym ?
Czasami do uszycia różnych ciekawych torebek ,etui na laptopa naszywa się takie imitacje ,wydruki zdjęć . Czy ktoś wie gdzie ,jak ? A może ktoś próbował .Bawić się czymś takim . --- Ostatnio edytowane 2010-06-02 23:06:36 przez migotka --- ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
kolorowa drukarka + papier do naprasowanek... tak, kiedyś i znowu mam w planie...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Xanti ,to o czym myślę to raczej nie naprasowanka tylko rodzaj chyba sito druku ![]() Na tkaninie . ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na moich warsztatach jedna pani coś takiego robiła, płaciła coś koło 15zł, za wydruk A4, myślę, że musisz pytać w zakładach fotograficznych, które oferują nadruki na koszulkach, poduszkac i tym podobnych.
Sama bawiłam się prasowanką, wydruk na zwykłej drukarce atramentowej, całkiem dobrze sprawdzało się w praniu dopiero po wielokrotnym praniu nieco zaczęło odchodzić, a robiłam to na koszulkach moich chłopaków, więc na torebce powinno się jeszcze lepiej sprawdzać. Tak to wyglądało Prasowanki ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.