Wersja do druku

3 strony: 1 2 3 >

Stara Gwardia
Super strona , http://srebrnaagrafka.pl/ Co o tym sądzicie? Jeśli wam się podoba pomóżmy jej się rozwinąć. Można kupować i sprzedawać , Prace wszystkie wykonane ręcznie.
Administrator
Bardzo mi się podoba! Musze na spokojnie się jej przyglądnąć :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Bo wiecie, gdyby się tak ta stronka rozwinęła, to mogłaby śmiało konkurować z innymi które jak wiecie pobierają ogromne prowizje z wystawione produkty.
Np. pakamera.
A tutaj prowizje od sprzedaży są?

Stara Gwardia
Bo wiecie, gdyby się tak ta stronka rozwinęła, to mogłaby śmiało konkurować z innymi które jak wiecie pobierają ogromne prowizje z wystawione produkty.
Np. pakamera.

NIc nie pisze na jakich warunkach wspolpracuja.

Wogole to trzeba by zrobic cos swojego, jakas galerie internetowa z rekodzielem bez tych wysokich marz - przeciez 25 czy 30 proc to wcale nie jest tak malo. Poza tym do pakamery obecnie sie dostac graniczy z cudem. A jesli chodzi o odziez to maja bardzo duzo ,,projektantow", ktorzy robią tasmowo, a nie pojedyncze egzemplarze.
Np. pakamera.

NIc nie pisze na jakich warunkach wspolpracuja.

Wogole to trzeba by zrobic cos swojego, jakas galerie internetowa z rekodzielem bez tych wysokich marz - przeciez 25 czy 30 proc to wcale nie jest tak malo. Poza tym do pakamery obecnie sie dostac graniczy z cudem. A jesli chodzi o odziez to maja bardzo duzo ,,projektantow", ktorzy robią tasmowo, a nie pojedyncze egzemplarze.
Możemy zrobić sklep e-krawiectwa. To nie problem. Od dawna myślimy o tym z mężem.

Stara Gwardia
oooooooooo sklep! na jakiej zasadzie?
mamy już giełdę, czym będzie sklep się różnić?
Tylko, że nasze dzieła oglądałybyśmy tylko my i prawdopodobnie żadna z nas by niczego nie kupiła. Trudno byłoby się wybić i zyskać tyle potencjalnych kupców, ile ma Pakamera. Z doświadczenia wiem, że na inne strony wchodzi o wiele mniej osób i mniej osób też kupuje. Wystarczy spojrzeć ile produktów się sprzedaje. Niewiele. I przypuszczam, że kupującym jest inny artysta, posiadający tam konto.

Mam nadzieję, że Cię nie zniechęciłam do zrealizowania swojego pomysłu na sklep. Mimo wszystko, warto próbować :)))

http://anecioweszycie.blogspot.com
Stara Gwardia
oooooooooo sklep! na jakiej zasadzie?
mamy już giełdę, czym będzie sklep się różnić?

Na gieldzie jest wszystko, a galeria to raczej tylko nowe rzeczy - w sensie rekodzielo.
Spoko Graginka, to nie bedzie z pewnoscia konkurencyjne dla Ciebie:)

Sa osoby co szyja ubrania, sa takie, co robia bizuterie - takze modny ostatnio sutasz, sa osoby, co szyja elementy wykonczenia dla domu, nawet robią rolety rzymskie, torebek tez ci u nas dostatek, wiec na poczatek jest z czym zaczynac.
A potem jaks porzadna reklama, pakamera dostala sie do Dzien Dobry Tvn, co to za problem napisac do nich, ze zrzeszyly sie zaprzyjaznione szwaczki, zeby bez posrednikow wystawiac swoje prace!

--- Ostatnio edytowane 2012-05-07 18:54:53 przez monikowo ---

3 strony: 1 2 3 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.