Świeżynek
![]() |
|
Chcialabym Wam pokazac jak udalo mi sie przerobic sukienke na spodniczke. To moje pierwsze 'dzielo' na taka skale ;P
Na zdjeciu zobaczycie sukienke w pierwotnym stanie, juz niestety zbyt ciasna na mnie,fotke z przerobiona juz spodniczka i zblizenie plisow ,kokardy i kwiatka. Kokardka zostala przelozona z sukienki,a kwiatek to gumka do wlosow ;P . Spodniczka schodzi na dol po dwoch stronach kokardki,z tylu jest w lini prostej. Mysle ,ze znajdzie sie kiedys okazja ,aby sie w niej pokazac ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-06-22 11:05:01 przez Karola --- |
|
Administrator
![]() |
|
Karola jesteś magik ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajnie ci wyszła ta przeróbka. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No, mnie tez się to najbardziej podoba w przeróbkach - nic się nie marnuje. Tchnij nowego ducha w stary ciuch - to jest to. ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzieki dziewczyny,milo mi ,ze Wam sie podoba. Najsmieszniejsze jest to ,ze za ta sukienke dalam na wysprzedazy 3 funty ,a przerobka kosztowala mnie 3,5 funta haha. Ale satysfakcja jest
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Karolciu
..i sukienka i spódniczka obie b.ładne Przeróbka godna mistrzostwa gratuluję pomysłu Pozdrawiam ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.