Stały Bywalec
|
|
Przymierzam się do uszycia pierwszej rzeczy z jedwabiu. Na razie trenuję na sztucznym. Chciałabym się podpytać czy macie ulubione i sprawdzone sklepy internetowe lub stacjonarne (Śląsk), w których można kupić ładny i dobre jakościowo jedwabie. I oczywiście, nie za drogie ![]() ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piegatex w Bytomiu ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Łaziska Górne. Prawdziwy jedwab jest drogi ale widziałam, że tam był w cenie od 80 kilku złotych w górę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
też polecam piegatex ,kupowałam u nich na allegro ,ceny jedwabiu ok.50 zł /m ,szantungi 60 zł/m ,
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
http://piegatex.pl/?product-types=jedwabne
ceny niskie ale wybór mały ![]() ale na allegro widzę większy wybór ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-05-30 22:20:26 przez wikuniakwl02 --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Można poprosić o próbki, jak przysyłają to zawsze jest większy. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
|
|
Dzięki za informacje i polecenia. Właśnie o Pigatex słyszałam, czytała i przeglądałam ofertę na Allegro, ale nie wiedziałam czy warto od nich zmawiać. Chyba będę musiała spróbować zamówić, skoro już wypróbowane to może warto ![]() ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.