Świeżynek
![]() |
|
Witam, jestem tu nowa i potrzebuję pomocy.
Chciałabym kupić mamie owerloka na urodziny. Problem w tym, że kompletnie się w tym temacie nie orientuję. Moja mama od 30 lat coś szyje na maszynie (ma takiego stareko Łucznika). Coś poprawia, skraca, poszerza, czasami uszyje coś nowego od podstaw. Zawsze marzyła o Owerloku. Jaki owerlok polecicie? Nie musi być profesjonalny, ale też taki, żeby nie wymagał używania zbędnych nerwów. w przedziale 100-250zł się zmieszczę? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Myślałam że w miare dobry overlock to kwestia min.1000zł, więc chętnie też poczytam. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najkrotsza odpowiedz: NIE.
1000zl+ za w miare przyzwoity, nie-profesjonalny. Temat byl omawiany, polecam archiwum forum. --- Ostatnio edytowane 2012-05-31 15:56:58 przez amatorskieSzycie --- ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Administrator
![]() |
|
Szkoda 250 zł na overlock, z którym się umęczysz. Musisz liczyć te 900 zł żeby kupić coś co posłuży lata i nie wykończy psychicznie.
Zwróć uwagę na ogłoszenie sprzedaży mało używanego overlocka Toyoty za śmieszną cenę -> KLIK Ten model normalnie kosztuje ok. 1300 zł. Naprawdę warto dołożyć. Nie wiem czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne ale jeśli tak to może dałoby się coś "uszczknąć" z ceny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
dziękuję bardzo za Waszą szybką pomoc
![]() w takim razie pokombinuję z innym prezentem |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Popieram jesli ogłoszenie jest aktualne to warto go odkupić ten model overlocków z seri SL sa najlepsze z Toyoty trwałe i bardzo szybko sie nawlekaja wiec nie przysporzy duzo kłopotów
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.