Świeżynek
![]() |
|
Witam
Po dlugich poszukiwaniach zdecydowalam sie na Bluestar B20. Kupilam ja na Allegro za 350zl i nadal jest na gwarancji ![]() Mam nadzieje, ze sie sprawdzi. Mam tylko maly problem ... nie mam do niej instrukcji obslugi. Czy ktos wie skad moglabym ja sciagnac ? Z gory dziekuje za podpowiedzi ![]() Pozdrawiam |
|
Administrator
![]() |
|
Aniołeczku gratuluję zakupu i mam nadzieję że maszyna będzie Ci dobrze służyć.
Co do instrukcji to myślę że ciężko ja będzie zdobyć ale zerknęłam na ten model i jest to bardzo prosta maszyna. Szybko powinnaś połapać się co i jak. W razie pytań pisz. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Musze sie pochwalic, bo jestem pod duzym wrazeniem
![]() Napisalam maila i przedstawiciel Husqvarny przeslal mi plik z instrukcja do mojej maszyny ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
|
Administrator
![]() |
|
No pięknie! Widać, że firmie zależy na kliencie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
to bardzo dobra myśl!!
podsyłam pierwszego linka http://www.husqvarna-viking.pl/ (zakładka "instrukcje") --- Ostatnio edytowane 2010-11-16 16:57:27 przez Xanti --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dostalam ja jako zalacznik do maila
Jak moge Ci go przeslac ? z gory dziekjue za odpowiedz pozdrawiam |
|
Administrator
![]() |
|
![]() |
|
witam
czy mogłabym prosić o instrukcję do maszyny Vesna bagat 703/1 za którą byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję i pozdrawiam |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.