Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
ANETT, PRZEPRASZAM, PRZEPRASZAM !!!!!! Żle odczytałem, póżna pora. Ale gafa z mojej strony !!!
Nie wiem jak to się stało. Jeszcze raz PRZEPRASZAM !!! Pozdrowienia dla Twojego Taty od faceta co też szyje. Mam nadzieję, że wybaczysz mi tą gafę. |
|
Administrator
![]() |
|
Heheh śmieszna sytuacja wyszła ale faktycznie ja tez wywnioskowałam, że tato nie żyje. Całe szczęście, że wszystko się wyjaśniło i ze tato ma się dobrze ![]() Piękna sprawa z tym szycie ahhh... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
No to ładnie namieszałam, ajć ![]() Tacie pozdrowienia przekażę, myślę, że będzie mu bardzo miło. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witam serdecznie. Ja najwięcej szyłam w liceum, spodni miałam chyba z 7 par
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj nam. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Witaj Anett
..fajnie,że tu trafiłaś napisałaś: Widzę, że tu niewielu panów a mnie szycie kojarzy się przede wszystkim z szyjącym (przepięknie) ojcem mało facetów? bo są mało odważni -tak sądze ...moi synowie też pewnie tak smo mnie widzą-wiecznie przy maszynie ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam i Ja ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.