Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam Was Forumowiczki.
Robiłam sobie letnie porządku i znalazłam parę materiałów, które niestety mnie się już nie przydadzą, za to może któraś z Was skorzysta. 1) cienka bawełna w biało-brązowe paski 7m x 0,9m - 13zł 2) cienka bawełna biała w różowe kwiatki 2 kawałki : A) 3m x 0,8m - 5zł B) 4m x 0,8m - 7zł + przesyłka ( pewnie Pocztą Polską to cena będzie uzależniona od wagi ) Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to proszę pisać, wtedy zważę i sprawdzimy, jak będzie koszt przesyłki. Chętnie odpowiem na pytania ![]() Pozdrawiam ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-03 18:09:19 przez Angel --- --- Ostatnio edytowane 2012-06-03 18:11:41 przez Angel --- --- Ostatnio edytowane 2012-06-03 19:53:58 przez Angel --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jeszcze znalazłam
C) cienka bawełna w pasy 3m x 0,9m - 6 zł D) bawełna ( materiał troszkę ciemniejszy niż na zdjęciu) 8m x 0,8m - 12zł ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mnie interesuje ta bawełna w "mazaje" proszę na PW namiary na jakie mam zapłacić za niego i ile za przesyłkę i ta w brązowe paski też by mnie interesowała ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-03 21:47:24 przez wikuniakwl02 --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jeszcze znalezione:
taśma - brązowa lśniąca - 5zł |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mnie ta w kwiatki zainteresowała i pw napisałam juz ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jeszcze pozostały mi:
A) 2,1m x 0,8m - 5zł żółte słoniki bawełna B) 2,3m x 0,9m - 6zł niebieski wpadający w szary kolor bawełna I jeszcze ta brązowa taśma , której zdjęcie i cenę znajdziecie w poście wyżej ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-06 17:32:06 przez Angel --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chciałabym zaklepać słonie ![]() Ta bawełna biało brązowa, nadawała by się na bluzkę? Czy ja już u ciebie nie kupowałam przypadkiem??? --- Ostatnio edytowane 2012-06-07 15:30:35 przez AnaYo --- ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tą bawełnę w brązowe pasy już kupiłam, mam nadzieję że w poniedziałek dotrze do mnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jak pisałam , paczkę wysłałam w środę, więc prawdopodobnie w poniedziałek powinnaś ją mieć
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
już się nie mogę doczekać ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.