Świeżynek
|
|
Dziś wolny dzień wiec wzięłam sie za pierwsze próby. Zabawne jak to wciąga...
![]() ![]() No i zrobilam trzy, z kazdym kolejnym wiecej frajdy, bo coraz szybciej i sprawniej, i dokladniej mi wychodziły. Bardzo sie cieszę z nich . W iem ze nie są najpiekniejsze, że mogły by być lepsiejsze... no i ten materiał ze starych zasłon, ale są moje ... ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-07 16:57:28 przez Quart --- --- Ostatnio edytowane 2012-06-08 18:32:00 przez Quart --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ale ładniusie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
materiał jest mi bliski ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szycie wciąga, wciąga jak nałóg. A zaczyna się tak niewinnie, np. od jaśków ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Szycie jest jak narkotyk ![]() ![]() Brawa za jaśki - wyglądają uroczo. Bardzo fajny materiał ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Dzisiaj mam w planie zrobić torbę na zakupy ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne podusie ![]() ![]() Powodzenia w dalszym szyciu! ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poduszki pierwsza klasa, widze ze i sciegi rowniutko poprowadzone, bravo! Czekamy na torbe ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
TWOJE!!!Bardzo ładne i Twoje!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Dziękuję dziewczyny
![]()
![]() ![]() No i wszywanie ich w torebkę. Troche sie zagalopowałam i chcialam zrobic jak w oryginalnej. Podwójnie złozyć, ale materialu bylo za grubo i igłe mi zatrzymywał. No i konczyłam ja ręcznie. Generalnie koniec jest satysfakcjonujący :d Mam nadzieje ze nie bedziecie miec jeszcze dosc tych serduszek ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.