Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wiem, wiem po dziurki w nosie i kokardkę macie tego całego rozgardiaszu. Ani przeskoczyć się tego nie da, ani obejść, trzeba przez to przejść. Jak radzicie sobie z EURO 2012? Artur ustroił swoją pracownię, u mnie zabrakło czerwonego sprayu do włosów. Następna strefa kibica u nas, panowie się drą, a my w ramach odreagowania idziemy na strych testować ściegi ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-08 20:56:21 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spodziewałam się że ktoś zacznie ten wątek ![]() ![]() ![]() Ja byłam w polu plewiłam i słyszałam że chyba gol jest bo cała wieś trąbiła ![]() ![]() A mąż to nawet nie wiedział że dziś mecz ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
1:1, Z konieczności na bieżąco ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Będę oglądać wszystkie trzy mecze naszej reprezentacji. Za piłką nożna nie przepadam ale mam wrażenie, że wykrzesuję z siebie więcej emocji niż szanowny małżonek ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja tez dzisiaj słyszałam jak kibicuja sąsiedzi, bo darli się przy otwartych oknach. Potem leciały petardy i epitety ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
U mnie w Jeleniej ,tym centrum Europy ,widziałam dzisiaj nawet ludzi pomalowanych i w tyk kapelutkach przeuroczych. Sama się poświęciłam i na wystawę dałam kiecki kibica ,w narodowych barwach -córka się tylko w czółko popukała. A potem najgłośniej się darła podczas meczu otwarcia....Aż się kot znerwicował^^Zestawu kibica mi nie dali ,mam szlaban na chipsy i lody ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Zasnęłam na meczu Rosja -Czechy jak było 2:1. Obudziłam się po meczu, wynik 4:1 ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja się trochę interesuję piłką nożną, przede wszystkim dzięki mojemu mężowi, który jest zapalonym kibicem
![]() ![]() ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Taka moja refleksja:
Ogromnie mi się spodobała ceremonia otwarcia, Choć jak usłyszałem wcześniej, że będą grali Chopina to mi szczęka opadła. Pomyślałem sobie-badziewie. A gdzie One lub Ona są? Jednak Adam(węgierski pianista) zagrał nawet nawet,ale razem z włoskim DJ Karmatronic-iem stworzyli ciekawy utwór. Publiczność nie dość,że stworzyła z kartek papieru flagi państw uczestniczących w Euro, to gorliwie dopingowała Naszych Piłkarzy. Wówczas poczułem się dumny że jestem Polakiem. A Wy? Na pewno będę oglądał wszystkie mecze z udziałem naszej Reprezentacji. ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, ceremonia otwarcia też bardzo mi się podobała choć na zbliżeniach widać było, ze niektórzy tancerze gubili się ![]() Ehhh Niemcy - Portugalia 1:0 ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.