Stara Gwardia
![]() |
|
Kupię maszynę do szycia!!!
Cena : 100 zł (w tym momencie) Wysyłka pocztą gdyż nie będę miał możliwości dojazdu Kontakt: [email protected] lub po prostu w odpowiedzi Najważniejsze informacje które muszę wiedzieć: Marka, stan,cena ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-18 16:07:35 przez piotrm210 --- ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Mam Weronike Łucznika. Używana niewiele - pierwsze próby szycia. Zdjęć nie załączam - możesz poczytać na stronie Łucznika. Wygląda tak samo
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie jestem zainteresowany Łucznikiem Weroniką więc proszę innych o nowe propozycje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to moze napisz co cie interesuje, bo tak to kazdy bedzie proponowal a ty pisal ze ci nei pasuje.Napisz jakie modele i firmy cie interesuja, oszczedzisz sobie i innym czasu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobrze więc pisze dokładniej:
Firma jest mi obojętna; Jeżeli chodzi o samą maszynę to byłoby dobrze żeby posiadała wolne ramię, Nie potrzebuje pudełek ani innych ,,dupereli" najważniejsze żeby miała pedał z okablowaniem oraz stopkę ![]() To by było na tyle ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
poszukaj sobie na aukcjach ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie... ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
![]() |
|
Nie jestem leniem tylko tyle razy szukałem , że mam dość :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Roksanitka taki link Ci podala, ze jak sobie czegos nie wybierzesz, to ja tez pomysle, zes leń...hihihi ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.