Świeżynek
![]() |
|
Witam!
Szukam materiału, na allegro niestety bo w moim mieście nie uraczę sklepu z materiałami z dobrymi cenami ( zwykła satyna 40zł za metr, więc...zlikwidowali jedyny sklep gdzie ceny były przystępne). Albowiem planuję płaszcz: ![]() Znajoma poprosiła mnie o uszycie czegoś pofobnego, z takiego materiału. Coś nie zbyt grubego, ale też nie zbyt cienkie. Mogę liczyć na jakąś pomoc? ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-19 20:19:06 przez Lily20 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Link mi sie nie otwiera, wiec nie moge zobaczyc co to za plaszcz. Czy tylko ja tak mam?
Wobec tego nie wiem, czy to plaszcz wiosenny, czy zimowy. Textilmar ma fajne tkaniny http://sklep.textilmar.pl/bawega-c-105.html?osCsid=835ef078acde150dedaf60d7319b4760 --- Ostatnio edytowane 2012-06-19 20:20:22 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie tylko ty. Spróbuj tutaj wkleić zdjęcie. --- Ostatnio edytowane 2012-06-19 20:18:44 przez By Charczerka --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
powinno działać
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O teraz widze. Cos skóropodobne ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-06-19 20:23:28 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Skóropodobne, owszem, ale co?
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NIe zamawialam takiego materialu przez internet, wiec niestety nie moge nic sprawdzonego polecic. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.