Administrator
![]() |
|
Haha widać że kochała tę sukienkę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wiesz, właśnie najgorsze że 4 lata leżała w szafie bo była za długa...
No i jak zaczęłam szyć to sobie o niej przypomniała... ehhhh.... teściowej się nie wybiera.... taki dodatek gratis do męża ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Administrator
![]() |
|
Nie mów bo ja swojej teściowej muszę skrócić sukienkę ale moja to anioł nie teściowa ![]() IMO dziś ma urodziny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dolores, twarda bądź, dasz radę i wyjdzie pięknie.
A teściowa może nie pokocha ale przynajmniej foch minie. Ja też głosuję na 3 sukienkę. ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nr 3
A teściowa to jak klientka ![]() ![]() Powodzenia! ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
szyłam sukienkę dzianinową dla teściowej siostry. Odradzano mi to, bo straszliwie marudna. I rzeczywiście; jak już dostarczyłam jej gotową, to kazało się, że dekolt za mały (tylko! to nic, że taki właśnie był odpowiedni na przymiarce; spodziewałam się więcej krytyki), a w ogóle to ona i tak musi wkładać sobie poduszki na ramiona, bo ma je spadziste... Może bym się tym przejęła, ale po pierwsze, uszyłam sukienkę super fajnie, wg modelu jaki sobie szyłam i dobrze wygląda. a po drugie - pół szafy różnych tkanin i cztery skóry... piechotą nie chodzą
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wersja 3 - a jak teściowa taka czepliwa i nadwrażliwa, to może lepiej, że sie obraziła, spokój masz kobieto przynajmniej ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
hahaha święte słowa ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dolores następnym razem zaproponuj teściowej ze tam za rogiem jest zakład krawiecki i tam moze robic przeróbki.
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Paula w ogóle to dlaczego swoją najdroższą teściową nazwałaś "starsza panią ![]() ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.