Wersja do druku

50 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »

Stara Gwardia
mi też termin obojętny, dopasuje się, bylebym wcześniej wiedziała co by grafik ustawić pode mnie :D
Piątek sądzę cały będzie na zwiedzaniu hurtowni i miasta, odwiedzeniu
Strimy. W samej strimie gdzie bedziemy sie uczyć bedziemy 2 dni. Jak bysmy nawiedziły Strimę przez 3 dni to bysmy wszystkich tam wykonczyli:)))
Zaaklimatyzowany
Dla mnie termin obojętny jak już pisałam byle z wami. Susanko zabierzesz mnie?? pliz:prosi:

:

Stara Gwardia
Mnie odpowiada najbardziej pierwszy termin i na ten zagłosowałam ;) Jestem z Łazisk na Śląsku i mogę - albo kogoś zabrać, albo z kimś pojechać ;)
Administrator
Dla mnie termin obojętny jak już pisałam byle z wami. Susanko zabierzesz mnie?? pliz:prosi:

No jasne, Częstochowa jest po drodze :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Ja też głosowałam za pierwszym terminem, dlatego żeby później nie było za zimno :D
Czy ktoś będzie jechać z Warszawy???? Samej mi będzie smutno :(
Świeżynek
jeśli można dopisać się na listę rezerwowych uczestniczek, jestem z miejscowa wiec wszystko mnie interesuje oprócz noclegu (jak dostane się na listę główna to mogę przenocować 3-4 osoby w trudniejszej sytuacji). Głosowałam za terminem pierwszym. Jestem mile zaskoczona aktywnością forum, bo na poprzedni zlot się nie załapałam i myślałam, że będą tylko raz w roku a tu taka miła niespodzianka. Jak będzie ostatecznie ustalony termin to może lista się zmieni. Pozdrawiam
Stara Gwardia
Jolcia a jaką trasą jedziesz, zeby dziewczyny wiedziały czy sie mogą zabrać
Stara Gwardia
Zagwostka
Mam o jedną osobę więcej i myślałam że to gosia ta gosia a to chyba nei ta gosia:
gosia83- pisałaś mi swój email i kontakt bo mam wrażenie że ma Cię dwa razy tylko że w emailu na pisałaś swoje pełne imię małgorzata i nie miałam nicka.
Plis sprostuj:)

Zaaklimatyzowany
Zagwostka
Mam o jedną osobę więcej i myślałam że to gosia ta gosia a to chyba nei ta gosia:
gosia83- pisałaś mi swój email i kontakt bo mam wrażenie że ma Cię dwa razy tylko że w emailu na pisałaś swoje pełne imię małgorzata i nie miałam nicka.
Plis sprostuj:)

ja nie wysyłałam danych; możesz mi przypomnieć jakie dane mam Ci wysłać?

50 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »

Wątek jest zablokowany.