50 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
No to dobrze, Gosiu, przynajmniej nie będę sama! ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ponawiam ofertę na odstąpienie miejsce w zlocie.
elapawelec |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cholera ,cała reszta nas zaczyna wyglądać jak studenci na gigancie ![]() ![]() Temat flizeliny mnie również interesuje-sądzę że tu możemy Anie-Czeremchę pomęczyć ![]() Raj po hurtowniach to jest propozycja dla tych co z poza Łodzi raczej są ,no i są zainteresowani tematem- nie jest to obowiązkowe , my przyjeżdżamy wcześnie ,w tym celu,a kto chce może się po prostu przyłączyć albo i nie. Renia szyjemy miętową torbę???? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Elu, to może ja się znów załapię. Miałam wirusa na komputerze, nic nie wiedziałam o waszych ustaleniach. W razie czego mogłam się "szarpnąć" na wyjazd ot tak, bo mam do Łodzi 2 godziny jazdy a już dawno planowałam shopping doping w Mieście Tkaczy... Powiedz tylko, jakie masz te noclegi - sobota niedziela to jasne, ale ten drugi?
Lista by była: Sus - ciasto Klaudia Zloty kot - ciasto Kasia -wino Czeremcha Rudzik - wino Na wybiegu -szarlotka dolores69 Jolcia -wino Sylwia szyje -ciasto Niespodzianka Szklanka anka -murzynek Wikuniakwl02 -wino Magnusia Koma - Stefo, mojego maila miałaś, to ten sam. Napiszcie koniecznie co z noclegami i kiedy - i jak daleko są przygotowania. -zamiast Eli Agnieszka -muffinki Gocha 2606 gosia83 -salatka anusia -karpatka babeczki ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koma nie lubie sie powtarzac i nie bede.
Nie mam obowiazku "chodzic za Toba". wszystkie podstawowe warunki byly wymienione na poczatku. Nie potrafilas im sprostac, wiec .. Terminy byly i minely. --- Ostatnio edytowane 2012-09-01 09:15:46 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słońce, nie mam pojęcia o co ci chodzi - elapawelec odstąpiła miejsce, więc się wpisałam. Kiedy ona miała te noclegi, pytałam, dzieciątko? Mojego maila napiszę ci po raz wtóry na forumowa pocztę, albo na któryś z twoich maili ![]() Co do terminów... Eli zapewne też coś wyskoczyło, więc odstępuje - takie jest życie i nikt nic do tego mieć nie może, zle jeśli ten post miał znaczyć że zyczysz sobie zlot w innym terminie niźli moja skromna osoba to napisz o tym a szczerze na forum ![]() Z góry mówię że jeśli to przez tą dietę to wyzdrowiałam już i wymagań dodatkowych nie mam. PS1. Maila z zapytaniem o rezerwację Eli wysłałam na maila pt. "stefanika" bo teraz nie mogę znależć tamtego posta. PS2 .Dlaczego "powtarzać"? Do mnie jeszcze nic nie powtórzyłaś... Ojej, drugi zlot też z przygodami - w pierwszym przegapiłąm termin rezerwacji... ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-01 10:06:39 przez Koma --- ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Koma nie obraź się ale terminy do kiedy można się zgłaszać, do kiedy należy przesłać swoje dane, przedpłatę itd. były podane. Nie odzywałaś się w ogóle co skutkowało wykluczeniem Cię z listy uczestników. OK rozumiem problemy z kompem ale myślę, że jeśli komuś zależy to da radę podejść do kawiarenki internetowej czy skorzystać z kompa znajomego aby dowiedzieć się co i jak ze zlotem. Kto był na poprzednim zlocie ten raczej ma kontakt do Stefy, która odpowiada za organizuję noclegów i prowadzi główne rozmowy ze Strimą.
Ewa zrezygnowała, Stefa już odwołała w hostelu jej nocleg i tym samym zmniejszyła się ilość osób na zlocie. Nie mam zamiaru "wchodzić w paradę" Stefie, mamy jasny podział obowiązków co kto robi i za co jest odpowiedzialny. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sama pisałam że czasu mi brak a nogi odpadają... i że być może ktośtam zamiast mnie może wejdzie. Chciałam nawet odstąpić swoje miejsce w Strimie...
OK, to oszczędzi mi zatem dodatkowych wydatków, hoteli i hurtowni ci w Łodzi dostatek, a ja jak na złość mam dużo obowiązków i shopping przełoże. Gdyby nie inni zlotowicze, nie podjęłąbym w ogóle walki o terminy , bo czasu niestety i tak nie mam. Chciałam się jedynie spotkać z innymi sympatycznymi uczestnikami zlotu 1, forumowiczami i miłą ekipą w Strimie ![]() Już cieszę się zatem na Zlot nr. 3 ![]() Żegnam - miło się z wami rozmawiało, stefo, ale nie będę już śledzić tego wątku, więc niniejszym pozdrawiam wszystkich Misia ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ale o co chodzi????? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nikt nie wie tak naprawdę. Dzień - a może parę dni przed zbieraniem adresow i potweierdzeń przyjazdu przez Stefę (da mnie osobiście to i tak za wczesnie) a konkretnie 8-08 złapałam wirusa. A że moja praca nie została przez to zakłocona, bo nie jest mi obowiązkowo potrzebny Internet, nogi mi odpadają bo latam jeszcze po różnych (szyciowych ![]() ![]() Nic, pomyślałam, sama pracowałaś ciężko przy stworzeniu listy rezerwowej ![]() Napisałam co prawda, że miejsce 'zlotowe', jak się nie wyrobię może nawet będzie wolne, ale miałam zamiar na imrezę wpaść, dojechać albo cośtam, bo w końcu nie tak łatwo się spotkać później . I co widzę? Po elipawelec miejsce wolne. Komentarz Stefy, miły: " Terminy były, minęły" ... ![]() Mówię zatem - wypisz się, koleżanko, bo frustracji nie rozumiem do zlotu miesiąc jeszcze mi kizia choruje coś i latam za nią więc już niczego pewna nie jestm remonty i rodzina w tym pięknym zlotowym momencie pozmieniała terminy przez ileś czasu na głowie będą mi siedzieli więc twoje rezerwacje i owacje mi naprawdę jako chorągiewka...***... No i Stefania i Sus się wlaśnie wypisały ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-01 17:11:33 przez Koma --- ________________________________________________________
50 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Wątek jest zablokowany.