50 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Stara Gwardia
|
|
Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale zrobiło się trochę niesmacznie,ja na zlot się nie wybieram za daleka droga a tym którzy się wybierają życzę wspaniałej zabawy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za życzenia- na pewno będziemy się dobrze bawić ![]() Może na kolejny zlot zawitasz? A dziewcyzny i Rodzynek ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Catering
Ustalono ze bedzie catering ten sam co na pierwszym zlocie. Cena za catering : pierwsze i drugie danie. 65 zl za dzien. Wiec latwo policzyc kto ile ![]() Platnosc: tak samo jak poprzednio. Stoje na "bramce" i zbieram kasiore (gotowka, nie mam terminala ![]() ![]() Mam nadzieje ze wszyscy stawia sie na 9 w hostelu, abysmy razem gromadnie poszli do strimy- adresy byly podawane email'owo. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hej ja mam pytanko o catering... czy jest jakiś wybór menu czy wszyscy jemy to samo? są rzeczy których nie jadam więc wolę wiedzieć ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Menu jest ustalone dla wszystkich. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Za tą cenę to kaczka, albo conajmniej jakiś łosoś
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No cóż, pomyślałam to samo, obiad raczej wypasiony ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Oj dobrze że zaglądnąłem. Ta cena to za dwa obiadki !!!
Jak by tyle miało kosztować za jeden to sam bym wam nagotował ![]() Pozdrawiam |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NOOOOOOOOO to teraz rozumiem i nie wnoszę zastrzeżeń ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
UUUfffff
![]() ![]() |
50 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Wątek jest zablokowany.