50 stron: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
ja będę już w czwartek więc cały piątek mam do Waszej dyspozycji ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
ja też na piątek się piszę, a czy na piątek mamy te słodkości przygotować czy dopiero na sobote? ja mam 2 rzeczy to mogę podzielić na 2 dni
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zazdroszczę Wam tego piątku ale z ledwością sobotę będę miała wolną ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Anusia rozdziel zarcie na dwa dni ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Uuu Monia liczyłam na Ciebie i Twoje cenne uwagi...
Anusia tez piekę dwa ciasta i zastanawiam się czy nie podzielić tego na piątek/sobotę. No nic, zobaczymy jak będzie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
WAZNE
Osoby ktore beda w piatek na decu - zabrac ze soba suszarki! To przyspieszy nasza robote. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Kto chce mieć szybko zdjęcia ten jest proszony o zabranie ze sobą pendriva.
![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sus, to kiedy będziesz jechała? Nie ukrywam,że liczę na podróż z Tobą.
|
|
Administrator
![]() |
|
Zadzwonię do Ciebie to pogadamy jak z godzina. W piątek rano muszę jeszcze upiec ciacha ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Teraz to zacznie się całotygodniowe gotowanie obiadów do słoiczka dla mężów/narzeczonych/chłopaków/partnerów, by przetrwali te kilka dni bez nas ![]() ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
50 stron: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Wątek jest zablokowany.