50 stron: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Administrator
![]() |
|
A przy mnie nie... Stefanio cóż oznaczenia te tajemnicze oznaczenia :> ![]() Tez się zastanawiam na ubiorem. Z drugiej strony wieczory są już chłodne. Jak zawsze problem! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie przejmujcie się krzyżykami ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A co do przróbek to może określmy kto co bierze zeby nie dublować? Ja wezmę spodnie dżinsowe za szerokie w biodrach i nogawkach ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja to chyba mogłabym tylko wziąć - za ciasne ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Ja biorę kawałek żakietu z prośbą o wszycie kołnierza z rewersem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja siebie i moze przy duza spodnicę? zobaczę ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O rany, wróciłam do życia i przegapiłam drugi zlot
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
manuskrypt jestesmy juz od czwartku, wiec jak chcesz sie spotkac to zapraszamy wieczorem ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak, jak? Od czwartku w tym tygodniu? W Łodzi, w Poznaniu?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W Łodzi, część forumowiczów jest już od czwartku ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
50 stron: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Wątek jest zablokowany.