Wersja do druku

50 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »

Administrator
Ania

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Aha! ;) To ja w takim razie rozpoczynam intensywne starania, by zabrać na zlot jeszcze moją szwagierkę ;)
Stara Gwardia
Sylwia, to jest zlot forumowiczów:) Oczywiście jeśli Twoja szwagierka dołączy do naszego grona i się trochę poodzywa, nie ma problemu z dołączeniem do zlotu.
Mam nadzieję, że się nie gniewasz:) Rozumiesz to jest zlot forumowiczów ekrawiectwo:)))
Zaaklimatyzowany
Sylwia, to jest zlot forumowiczów:) Oczywiście jeśli Twoja szwagierka dołączy do naszego grona i się trochę poodzywa, nie ma problemu z dołączeniem do zlotu.
Mam nadzieję, że się nie gniewasz:) Rozumiesz to jest zlot forumowiczów ekrawiectwo:)))
nawet początkujących forumowiczów?
Stara Gwardia
forumowiczów, również zwanych świeżynkami:))))
Zaaklimatyzowany
forumowiczów, również zwanych świeżynkami:))))
czyli się łapię, super :oczko: teraz jeszcze muszę czekać na termin, by zobaczyć, czy będzie mi pasował oraz na terminy męża :D
Stara Gwardia
Ależ moja szwagierka jest jak najbardziej na forum ;) Nawet mi to przez myśl nie przeszło, szczerze powiedziawszy, by brać osobę z zewnątrz, niezwiązaną z forum ;) Wszystko pod kontrolą ;)
Stara Gwardia
ok:) to spoko, ale wolałam napisać, zeby wszystko bylo jasne:) To sie ciesze ze szwagierka tez z forum- niech sie ujawni:)
Zaaklimatyzowany
Zarząd uprzejmie proszę o umieszczenie mnie na liście.Kto ,jeśli nie ja zrobi ciekawe , pouczające i wiarygodne zdjęcia ze zwiedzania najciekawszych miejsc w Łodzi? Jeśli z wami to miejsce i czas są mi obojętne.Zaczynam jak Klaudia się pakować.
Stara Gwardia
O proszę, widzę, że specjalistka od Łodzi ;) A ja wcześniej w innym wątku pytałam się, czy ktoś zna jakieś ciekawe miejsca w Łodzi, bo chciałam odwiedzić to miasto będąc pod dużym wrażeniem "Ziemii obiecanej" ;)
Szwagierka to jest tutaj na forum jeszcze Świeżynkiem, choć w rzeczywistości szyje dłużej ode mnie ;)

A tam było napisane "Zdjęcia", ja przeczytałam "Zajęcia", pffffff, a juz się cieszyłam...

--- Ostatnio edytowane 2012-07-14 11:00:50 przez Sylwia.szyje ---

50 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »

Wątek jest zablokowany.