Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Witam serdecznie na naszym forum. Przebiłaś mnie w długości szycia, bo ja skromny facet szyję "tylko" 29 lat. Jak obliczam to w tym roku powinienem mieć jubileusz 30 lat przy maszynie i tylko szycie damskich ciuszków.
Ale fajnie , że osoba z takim doświadczeniem jak Ty dołączyła do nas. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam Cię również, a co do dzianin strach ma wielkie oczy a ręce wszystko zrobią, fakt overlock przydatna rzecz ale dopóki się nie ma trzeba sobie radzić jak się da ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wojtek, tak to wyszło, że aż tyle lat już szyję
![]() ![]() ![]() ![]() Magda, overlock mam w planach ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Witamy ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj i chwal się, czekam z niecierpliwością na zdjęcia ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witaj ![]() obie zaczynamy z tymi dzianinami i obie od niewłaściwej strony ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam w klubie "od d... strony"
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj w naszym gronie
![]() Z dzianinami świetnie sobie radzę dopiero gdy kupiłam overlock i stebnówkę Silverkę, która świetnie sobie radzi z dzianinami. Na starym Łuczniku niestety niewiele dało się zrobić. Zapraszam do mojej galerii w profilu gdzie wstawiłam kilka zdjęć z moimi pomysłami szczególnie na przeróbki. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.