21 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
|
|
Przepiękny kolor materiału i bardzo dokładne szycie. Sukieneczka bardzo wdzięczna. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo dziękuję.Starałam się
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna bombeczka!!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Najlepsze że nie wiadomo czy ta bombeczka bombeczką pozostanie-koleżanka jutro zadecyduje czy tak zostaje czy puszczamy dół luźno.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widze że tu ciekawy wątek powstał ![]() Wszystko bardzo profesjonalne! Bąbka piękna tylko kolor nie mój ![]() Moi faworyci: niebieska dopasowana sukienka i płaszcz w kratę - Love! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Podzielam opinie!
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Naprawdę bardzo bardzo wam dziękuję że doceniacie moje wysiłki
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo ładnie odszyta! Co do ceny, najlepiej przyjąć jakoś stawkę za godzinę no i teraz policzyć. Albo opcja b, cena minimalna za najprostszą sukienkę, zwykłą, bez podszewki, zaszewki piersiowe i taliowe, bez rękawków to tam na przykład 50 zł, i teraz im więcej się zmienia od podstawowej tym cena wyższa. Np, kieszonki w szwach +10zł, rękawy +10zł.
|
|
Administrator
![]() |
|
Oj ta czerwona sukieneczka to jest piękna! Nawet pomimo tego, że to satyna. Naprawdę udana kreacja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Też nienawidzę satyny
![]() |
21 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.