Stały Bywalec
![]() |
|
Prezentuję pelerynę i pas do stroju drakuli. Makijaż to mi wyszedł tu extra.Modelka to moja córunia starsza.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ło matko, takie realistyczne, że spac nie będę mogła
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki AgaM! Tutaj sukienka którą uszyłam młodszej córci na lokalne wybory miss. Plus bolerko. I to wszystko szyte "na oko" na starej rozklekotanej domowej maszynie
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-10 19:55:51 przez czarocha --- |
|
Administrator
![]() |
|
Dracula jest przerażający :> Pas i peleryna jest doskonałym uzupełnieniem pełnego trwogi makijażu ![]() Natomiast księżniczka w sukieneczce wygląda uroczo i strasznie słodko. Jak pięknie takie młode damy wyglądają w takich sukienkach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Drakula rewelacyjny, a księżniczkę masz boska ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetnie szyjesz!
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
________________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Płaszczyki na polarze uszyte zeszłej jesieni,córcie całą zimę w nich chodziły do szkoły i się zachwycały, że w końcu im ciepło
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A tu marynarki.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukieneczka - mega urocza ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.