21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Jako że mąż zapowiedział wyjazd nad morze dostałam nerwa stulecia w związku z brakiem stroju kąpielowego TUSZUJĄCEGO mój brzuch odstający wstrętny i w związku z tym tworzę sobie nietypowy strój. Oczywiście pokażę jak mi wyjdzie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Pokaż koniecznie bom ciekawa. Też nie mam stroju i tez wybieramy się nad morze. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Tadam...Widać sadło? NIE!!! I o to chodziło! Nawer jak siedzę to nic nie wyłazi hi hi hi!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I super! I tak ma być!
Ja kupiłam sobie strój dwuwarstwowy, podszyty mocną siatką, z fiszbinami pionowymi /jak w biustonoszu/, a wierzchnia warstwa ma w dodatku marszczenie i kokardkę na boku. Dobrze się w nim czuję, ale wbić się weń, zwłaszcza na spocone ciało - to masakra! Jak rycerz przed bitwą! A i tak wam się w nim nie pokażę! ![]() Ania - po urlopie! ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Czarocha szybka jesteś ![]() Świetne wykombinowałaś sobie ten strój, maskuje to co trzeba ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajny i tylko Ty taki masz!!!Fajna babka z ciebie i wesoła tylko nie rozumię dlaczego nazwałaś się czarocha???
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oj jak miło takie ciepłe słowa z rana poczytać!Czarocha-bo mąż twierdzi że jestem czarownica cha cha cha -jak mnie wkurzy to za chwilę coś mu się złego przytrafia
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fantastyczny strój ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Absolutna rewelacja ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Mam nadzieję, że to tak z miłości ![]() ________________________________________________________
21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.