Wersja do druku

21 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Stały Bywalec
Dziękuję dziękuję :D
Pogromca spamerów
piękne uszytki,tylko nazwa wątku nieodpowiednia :)
prosimy o zmianę
Stały Bywalec
Siedzę właśnie nad następną "wypociną" którą szyję bo muszę bo znajoma sobie takie fikum krakum wymyśliła ale ohydne toto do potęgi. Mianowicie przywiozła dwie spódnice w kratkę jedna jasnoniebieska druga ciemniejsza i chce z tego sukienkę. Oczywiście jak skończę to pokażę. Nie lubię szyć czegoś co mi się nie podoba:bezradny:
Stały Bywalec
Proszę bardzo-sukienka z dwóch spódnic:boisie:

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrz Krawiectwa
Bardzo udana ta sukieneczka w niebieską kratkę z dwóch spódnic, jak piszesz. Bardzo ożywiła tą sukieneczkę falbanka na dole. Całość wygląda bardzo fajnie.
Ja też uważam, że to nie są żadne "wypociny", a profesjonalnie uszyte i wykończone ładne ciuszki.

--- Ostatnio edytowane 2012-07-22 23:47:34 przez Wojtek ---
Stały Bywalec
Wojtek widzę że Ty naprawdę do kratek masz słabość-tak jak ja ale ja mam jobla w wersji bardziej punkowo-awangardowej hi hi hi.
Mistrzyni Krawiectwa
Tak jak piszesz fason sukienki BLE i FUJ!!!!Ale szyjemy tak jak panie sobie życzą!!!Szyjesz ładnie i cacy!!!:oklasky::oklasky::oklasky:
Stały Bywalec
Dziękuję Trinny. Same problemy z tą kiecka...Pani klientka miała dowieźć dziś guziki-okazało się że nie ma...mam śiągać z allegro:nerwus: masakra
Administrator
Uwielbiam wszelkie zwiewności więc bardzo podoba mi się tuniczka :) Jest niesamowita :) I piesio cudowny!! Taki mały "misio" :D

* Susanna szyje - mój blog :)

Stały Bywalec
Susanna czy jesteś może z pod znaku ryb???

21 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.