21 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję dziękuję
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
piękne uszytki,tylko nazwa wątku nieodpowiednia ![]() prosimy o zmianę ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Siedzę właśnie nad następną "wypociną" którą szyję bo muszę bo znajoma sobie takie fikum krakum wymyśliła ale ohydne toto do potęgi. Mianowicie przywiozła dwie spódnice w kratkę jedna jasnoniebieska druga ciemniejsza i chce z tego sukienkę. Oczywiście jak skończę to pokażę. Nie lubię szyć czegoś co mi się nie podoba
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Proszę bardzo-sukienka z dwóch spódnic
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo udana ta sukieneczka w niebieską kratkę z dwóch spódnic, jak piszesz. Bardzo ożywiła tą sukieneczkę falbanka na dole. Całość wygląda bardzo fajnie.
Ja też uważam, że to nie są żadne "wypociny", a profesjonalnie uszyte i wykończone ładne ciuszki. --- Ostatnio edytowane 2012-07-22 23:47:34 przez Wojtek --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wojtek widzę że Ty naprawdę do kratek masz słabość-tak jak ja ale ja mam jobla w wersji bardziej punkowo-awangardowej hi hi hi.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak jak piszesz fason sukienki BLE i FUJ!!!!Ale szyjemy tak jak panie sobie życzą!!!Szyjesz ładnie i cacy!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję Trinny. Same problemy z tą kiecka...Pani klientka miała dowieźć dziś guziki-okazało się że nie ma...mam śiągać z allegro
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Uwielbiam wszelkie zwiewności więc bardzo podoba mi się tuniczka ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Susanna czy jesteś może z pod znaku ryb???
|
21 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.