Stały Bywalec
![]() |
|
Też o to chodzi że mam figurę fatalną i chciałam tak pozatuszowywać te niedostatki i nadmiary (w biuście za mało w talii za dużo)żeby to wyglądało w miarę dobrze. I chyba się udało. Baskinka zakrywa wystający brzuszek a gorset biust powiększa i git! Niemniej bardzo dziękuję za Wasze miłe słowa i wsparcie bo to bardzo motywuje do pracy.
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wykopałam z szafy to co ostatnio sobie uszyłam: dwie tuniki z jedwabiu-uwielbiam takie kolorowe szmatki powiewające na wietrze
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sukienka.Pies się przypałętał do sesji no ale trudno.Też chciał zapozować hi hi hi.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Płaszcz kocówka szyty 2 lata temu-mój najukochańszy.Już letko sfatygowany
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kreacje bardzo ładne i widać , że jesteś biegła w szyciu.
Młodość + powiew wiatru w jedwabiach..suuuper. Model w postaci psa ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No kurde gdzie bezdomny to mój własny prywatny trzeci dzieciak najkochańszy psiur na świecie!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No no fajne ciuszki i dobrze na Tobie leżą , brawo ! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wow!!!Ładnie,ładnie....
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Tak niektórym z Was zazdroszczę że możecie sobie szyć proste dopasowane sukienki
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszycie płaszcza to nie lada wyczyn ...jak dla mnie ale dla Ciebie, co widzę po zdjęciu to bułka z masłem, pełna profeska. Wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.