Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich serdecznie.
Przepraszam za zachowanie - najpierw zaczęłam pytać, a dopiero teraz się witam. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie. Nie wiem czy wasza rodzinka też jest taka jak moja. Co roku się pytają co chcę dostać na urodziny i prawie zawsze mam problem z odpowiedzią. W tym roku wymyśliłam maszynę do szycia, do której trochę się dołożę. Szukając odpowiedniej trafiłam na to forum. ![]() Doświadczenie mam zerowe ale ochotę na szycie dużą (ciekawe jak długo potrwa ![]() W wolnej chwili lubię haftować, czytać książki i rozwiązywać obrazki logiczne. Jestem z Poznania ale obecnie mieszkam niedaleko Berlina. Pozdrawiam. ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-13 21:57:55 przez Shizuka --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
nie gniewamy i witamy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witamy serdecznie. ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Myślę, że maszyna na urodziny to dobry prezent ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj poznanianko ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czesc, jaką maszynę wybrałaś? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję za miłe powitanie.
![]() changela - Chciałam Elnę 240ex, jednak wybrałam 320ex. W tym tygodniu rodzinka zamówi na allegro. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Fajną maszynę sobie wybrałaś ![]() ![]() Witam na forum! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Susanna Nie mogę się doczekać, aż będę mieć ją u siebie.
![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.