Wersja do druku

Świeżynek
nie jestem już rozkrzyczaną nastolatką, ale wciąż czuję potrzeba bycia oryginalną - stąd nazwa tematu ;) bo "witajcie" i "dzień dobry" powtarza się zbyt wiele razy, a "dobry wieczór" nie mam w zwyczaju mówić, ponieważ kocham słońce nieustające :)

Przechodząc do rzeczy - wciąż jestem "gówniarą", bo liczę sobie 22 wiosny, chociaż wciąż dają mi więcej "na oko". Ponad połowę mojego życia poświęciłam nauce gry na skrzypcach, moją największą pasją jest muzyka, a tuż za nią dziennikarstwo, w zakresie którego właśnie ukończyłam studia.

Podobnie jak jedna z przedstawiających się przede mną osób dostałam maszynę na moje ostatnie urodziny. Dopiero się uczę, ale ze względu na to, że uwielbiam tryskać oryginalnością i nie cierpię mieć takiej samej sukienki jak ktokolwiek inny, czuję, że będzie to kolejna wielka pasja!

Uczę się sama - nauczycielem mi internet i burdy sprzed 20 lat, które kiedyś kupiła moja Mama. Na to forum trafiłam szukając odpowiedniego materiału na pierwszy własnoręcznie uszyty żakiet i chciałabym zostać na dłużej :)

Wybaczcie, rozpisałam się, a miałam przecież tylko powiedzieć: SIEMKA ! ;-)

anakonda
Mistrzyni Krawiectwa
No to siemka i czekamy na pierwsze efekty Twojej pracy na nowym prezencie :)
Witaj Anakonda, bratnia duszo :) Ja również połowę swego życia poświęciłam muzyce :) Grałam na flecie poprzecznym, fortepianie, flecie prostym, śpiewałam :) Teraz już tylko śpiewam regularnie i czasami zagram coś na poprzecznym...
Widzę, że muzycy, to kreatywne dusze :) Cieszę się, że tu jesteś, ja też jestem tu świeża ;) Mam nadzieję, że nauka szycia pójdzie Ci gładko i szybko zaczniesz pokazywac swe dzieła :)
Pogromca spamerów
no witaj i czekamy na te pierwsza niepowtarzalna sukienke :)
Świeżynek
Witaj,
Życzę wielu atrakcyjnych pomysłów na swoje ciuszki i szybkiej nauki szycia.
Powodzenia.
Stara Gwardia
Cześć! Ja też kiedyś grałam, na flecie altowym i gitarze, ale niestety, to nie było to ;) Okazało się, że mnie najbardziej kręci księgowanie, kwiatuszki i to, co nas wszystkich łączy na naszym forum - szycie ;)
Czuj się tu dobrze, pytaj, myśl, szyj i będzie git.
Stara Gwardia
no to siemka i baw się dobrze z szmatkami, igłą i nitką :)
Witam i zapraszam do czynnego udziału w życiu forum :)))))))))))

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.