Świeżynek
![]() |
|
nie jestem już rozkrzyczaną nastolatką, ale wciąż czuję potrzeba bycia oryginalną - stąd nazwa tematu
![]() ![]() Przechodząc do rzeczy - wciąż jestem "gówniarą", bo liczę sobie 22 wiosny, chociaż wciąż dają mi więcej "na oko". Ponad połowę mojego życia poświęciłam nauce gry na skrzypcach, moją największą pasją jest muzyka, a tuż za nią dziennikarstwo, w zakresie którego właśnie ukończyłam studia. Podobnie jak jedna z przedstawiających się przede mną osób dostałam maszynę na moje ostatnie urodziny. Dopiero się uczę, ale ze względu na to, że uwielbiam tryskać oryginalnością i nie cierpię mieć takiej samej sukienki jak ktokolwiek inny, czuję, że będzie to kolejna wielka pasja! Uczę się sama - nauczycielem mi internet i burdy sprzed 20 lat, które kiedyś kupiła moja Mama. Na to forum trafiłam szukając odpowiedniego materiału na pierwszy własnoręcznie uszyty żakiet i chciałabym zostać na dłużej ![]() Wybaczcie, rozpisałam się, a miałam przecież tylko powiedzieć: SIEMKA ! ![]() anakonda |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No to siemka i czekamy na pierwsze efekty Twojej pracy na nowym prezencie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witaj Anakonda, bratnia duszo
![]() ![]() ![]() Widzę, że muzycy, to kreatywne dusze ![]() ![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no witaj i czekamy na te pierwsza niepowtarzalna sukienke ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj,
Życzę wielu atrakcyjnych pomysłów na swoje ciuszki i szybkiej nauki szycia. Powodzenia. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć! Ja też kiedyś grałam, na flecie altowym i gitarze, ale niestety, to nie było to ![]() ![]() Czuj się tu dobrze, pytaj, myśl, szyj i będzie git. ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no to siemka i baw się dobrze z szmatkami, igłą i nitką ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cieszymy się że jesteś z nami. ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Witam i zapraszam do czynnego udziału w życiu forum ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.