Administrator
![]() |
|
Takze zwróciłam uwagę na wspaniałe wykończenie i staranność szycia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję dziękuje aż serce me się cieszy za tak dobre słowa ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Widac ze wkladasz serce w twoje prace.
Podziwiam cie za cierpliwosc, bo torby to nie latwa sprawa....a twoje sa wykonczone bardzo dobrze ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rzeczywiscie baedzo starannie wykonczone torby, widac, ze masz serce do szycia ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mam pytanie bo większość osób mówi mi ze samemu się nie szyje sukni ślubnej czy to tylko jakieś zabobony nasz babć, pomóżcie i powiedzcie co mam zrobić. Dziękuję. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak mówią.......ja samej sobie nie szyłam ślubnej sukni powierzyłam tę pracę komuś innemu...Nie to że wierze,ale przed ślubem tyle jest przygotowań....a chciałam czuć się w tym dniu jak Księżniczka...a jak wiadomo księżniczki sobie nie szyją....Ale nie słuchaj bajek jak chcesz to sobie szyj...Ja jako nastolatka paradowałam w sukniach ślubnych,a za mąż i tak wyszłam....a mówią,że się nie mierzy bo to przynosi pecha....
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ja sobie szylam sama ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja bym sobie sama uszyla, gdybym potrafila ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podziwiam torebki, śliczne i super uszyte, tym bardziej, że z eko-skóry. Mnie derma pokonała ![]() Suknia ślubna - jak dasz radę organizacyjnie to szyj, tylko się chwal na bieżąco ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny to stwierdzam ze szyje sama i jak co to oczywiście ze pokarze mam już nawet pomysł, rozmyślałam nad tym ze mama tez sugerowała żeby kupić używaną ale przeglądając te inne suknie jakoś się w tym nie widzę a po drugie to mój drugi ślub w życiu i nie chce takiej bardzo wymyślnej pierwszy będzie cywilny a jak pieniążki pozwolą innym razem to kościelny tez bym chciała.Ale to czas pokaże.
Dziękuję jeszcze raz za wsparcie i ciesze się ze moje prace się podobają. ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.