Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W końcu mogę się pochwalić swoim nowym projektem z Eco-skóry na którą bardzo długo czekałam, myślę ze za długo ale najważniejsze jest to ze projekt się powiódł zakupiłam tylko 4 metry przed obawa ze moja maszyna nie da rady , ale udało się.
Zapraszam wszystkich do oglądania na mojej stronie posiadam więcej zdjęć. Torebka jeszcze jest nie dokończona ale później to nastąpi. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jaka ładna
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Trudny towar do szycia, brawo za odwagę! Nie widać że nie skończona wygląda bardzo ładnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kiedyś muszę spróbować z eko skóry czy to w ogóle na takiej domowej maszynie da się szyć. Świetna torebka:] ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bardzo ładna ta eko skóra, lekko tłoczona i bez połysku - podoba mi się ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję Wam Wszystkim za dobre słowa ![]() Przepraszam ze długo nic nie odpisywałam ale byliśmy na urlopie w niedziele wróciłam, wiec dopiero jutro zacznę coś nowego szyć i po pierwsze skończę to co zaczęłam a mam na zamówieniu dwie sukienki i muszę to skończyć i następne zamówienia się posypały wiec wracam do mojej pracy . Jedyna rzecza ktora mnie cieszy to skalniaczek ktory zrobilam wraz z moja coreczka pokaze bo co tam chyba nie zaszkodzi. ![]() Mamy duży ogród w którym trzeba włożyć dużo pracy a ze tam nie jesteśmy codziennie, to dwa tygodnie spędziliśmy na sprzątaniu jego czyli ogrodu i końca nie widać. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I torba i skalniak ciesza oczy ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Trochę mnie nie było , ale już wracam wakacje były dość ciekawe.
Wracam już do szycia z wielkim zapałem i pokazuje co stworzyłam. Na początek torebka na zamówienie dla koleżanki Ani projekt należy do niej a ja tylko uszyłam wiec pokazuje co wyszło. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Teraz druga torebka ale dla kuzynki do szkoły duża i pojemna a w środku kieszonki na telefon długopis i coś tam jeszcze i oczywiście z zamkiem. Ale wykonana na tkaninie i podklejona fizelina z klejem aby fason dobrze się trzymał.
Wiem ze będzie tez chciała z Eco_skóry ale to dalszy plan jak na razie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super torebki! Bardzo ładnie wykończone, mnie przeraża wszycie zamka do torebki, więc tym bardziej podziwiam Twoje dzieła.
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.