Administrator
![]() |
|
Mogę Ci ją wypożyczyć do sesji ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
tylko że ja nie robie sama tych zdjęć tylko też wypożyczam fotografom, zaloguj sie na maxmodels i wstaw ogłoszenie, jest mnóstwo chętnych
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Serio? Nawet nie wiedziałam. A w jakim stanie wracają do Ciebie te ciuchy? Spisujesz umowę, pobierasz opłatę? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Robię te zdjęcia na zasadzie TFP = zdjęcia za strój, chociaż nie każdy fotograf sie na to zgadza, ale jak masz coś szałowego to sami bedą prosić żebyś pożyczyła albo nawet zapłacą
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
A i jeśli chcesz wykorzystywać te zdjęcia komercyjnie to trzeba spytać modelke i foto o prawo do wykorzystywania zdjęć i wtedy najlepiej spisać jakąś umowę żeby potem nie było kwasów
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witamy ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję za wyczerpujące informacje! Bardzo mnie to zaintrygowało. Swoje uszytki noszę na codzień ale może komuś wpadłyby w oko. Hmm muszę nad tym pomyśleć i poprosić o zgodę fotografa który robił zdjęcia czy mogę je opublikować na maxmodels.
![]() |
|
witaj ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj serdecznie
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.