Wersja do druku

2 strony: < 1 2

Administrator
Dzięki Susanna :) Twoje dzieła też super, szczególnie spodobała mi się ta spódniczka krótsza z przodu :D
Mogę Ci ją wypożyczyć do sesji ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
tylko że ja nie robie sama tych zdjęć tylko też wypożyczam fotografom, zaloguj sie na maxmodels i wstaw ogłoszenie, jest mnóstwo chętnych :)
Administrator
tylko że ja nie robie sama tych zdjęć tylko też wypożyczam fotografom, zaloguj sie na maxmodels i wstaw ogłoszenie, jest mnóstwo chętnych :)
Serio? Nawet nie wiedziałam. A w jakim stanie wracają do Ciebie te ciuchy? Spisujesz umowę, pobierasz opłatę?

Świeżynek
Robię te zdjęcia na zasadzie TFP = zdjęcia za strój, chociaż nie każdy fotograf sie na to zgadza, ale jak masz coś szałowego to sami bedą prosić żebyś pożyczyła albo nawet zapłacą :D zdarzyło mi się sprzedać kiecke do sesji ślubnej :) jedna sukienka sprzedała się odrazu na sesji... ciuchy wracają w takim samym stanie bo jestem przy sesji i cały czas pomagam fotografowi i modelce, nawet sama robiłam wizaż przy wiekszości sesji bo wypożyczenie makijażystki kosztuje. I wybieram modelki z dobrymi referencjami, żadnych nadętych gwiazdeczek :) Można się świetnie ubawić przy takiej sesji i poznać dużo fajnych osób :)
Świeżynek
A i jeśli chcesz wykorzystywać te zdjęcia komercyjnie to trzeba spytać modelke i foto o prawo do wykorzystywania zdjęć i wtedy najlepiej spisać jakąś umowę żeby potem nie było kwasów :)
Stara Gwardia
witamy:)
Dziękuję za wyczerpujące informacje! Bardzo mnie to zaintrygowało. Swoje uszytki noszę na codzień ale może komuś wpadłyby w oko. Hmm muszę nad tym pomyśleć i poprosić o zgodę fotografa który robił zdjęcia czy mogę je opublikować na maxmodels.

Stara Gwardia
witaj

2 strony: < 1 2

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.