Świeżynek
![]() |
|
witam, szukam wzorow w formacie .pes
![]() (chociaz w domciu stoi Husquarna Viking )a .pes sa na Brothera... i wiem rowniez ze szukanie nie boli a tym bardziej wklepanie w google ... ale wklepuje i wklepuje i wklepuje... i to w paru jezykach a wynik jest prawie zerowy. sa np. na e-bayu angielskim.... ale z wysylka tylko w Anglii ![]() gdyby ktos mial takie pliki... albo pomysl skad je za darmo lub w miare tanio wziac.... pozdrawiam bardzo |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
na ebay jest pelno, z wysylka na caly swiat, najwieksze z Rosji. co do legalnosci tych CD coz, raczej nie sadze, zeby byly legalne, ale darmowych tez jest sporo, o tu:
https://www.google.com/search?q=.pes+embroidery+designs+free&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls
Świeżynek
![]() |
|
witaj. dzikei piekne za linki i w ogole za odpowiedz ;-*
niestety nie jest to czego szukam... wzorki tam sa bardziej dla malych dzieci a ja szukam bardziej jakis fajnych czcionek lub grafik (np.tribal)dla troche wiekszej mlodziezy ![]() no i wlasnie na tym ebayu nie bylo nic. ale moze po prostu akurat wtedy nie bylo. bede szukac dalej dzieki za checi pa |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tego typu wzory-o których piszesz- są przeważnie komercyjne, od czasu do czasu pojawia się jakaś darmowa próbka, możesz ew. "polować". Raczej nie słyszałam o darmowych i legalnych źródłach...
NB. jest wersja demo 1 miesiąc Embird, jeśli chociaż trochę się znasz na obróbce graficznej, to w ciągu tego miesiąca możesz wiele plików samodzielnie obrobić -tam jest m.in. funkcja tworzenia grafiki w wielu formatach z istniejących plików czcionek typu true type etc. http://www.embird.net/
--- Ostatnio edytowane 2012-07-25 00:11:01 przez Anna-Maria --- ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Świeżynek
![]() |
|
no hej... bardzo fajny programik.
dzieki ps. nazywa sie EMBIRD ![]() po podaniu slowa Ebird wychodza same ptaki ![]() pa |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
.
--- Ostatnio edytowane 2012-07-28 21:17:19 przez Anna-Maria --- ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.