Świeżynek
![]() |
|
Cześć
![]() Wymyśliłam sobie suknię ślubną no i oczywiste jest, że nigdzie identycznej nie znajdę ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj
![]() Wydaje mi się że to najlepiej uszyć z takiej mlecznej organtyny bo wiem,że są różne grubości i odcienie tej tkaniny-jak kupowałam na swoją suknie to chyba tam widziałam coś podobnego ![]() Gonia |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj...a ja ze swojego krawieckiego doświadczenia proponowałabym taka tkaninę, która kiedyś nazywała się lama (dziś tkaniny maja nowe nazwy i nie pamiętam jej na ten moment) , ale w dobrym sklepie na pewno ekspedientka będzie wiedziała o co chodzi. Jest to tkanina niespecjalnie droga, z pięknym połyskiem , ale nie błyszcząca jak satyna, i oczywiście pięknie się układa , bo jest miękka, lekka, dosyć cienka, ale nie przezroczysta.Jeśli Ci sie nie spieszy , mogę podesłać kawałek na próbę. Nie za często tutaj zaglądam , więc poprosze o przypomnienie na e-mail ([email protected]).....pozdrawiam .... Ewa
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję za odpowiedzi. Jeśli chodzi o organtynę, to nie podoba mi się ten materiał, ze wzgledu na specyficzny połysk. Ewa51 na razie nie będę Cię fatygowała, popytam w sklepie. Nie wiedziałam, że to takie skomplikowane z tym materiałem, ale strasznie mi się podoba
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.