Wersja do druku

3 strony: < 1 2 3 >

Świeżynek
mm, to złoto-czarne to dwa elementy gorset + czarny dół czy całość?
całkiem fajne ^^

chylę czoła za takie przetwórstwo satynowe- każdy centymetr satyny z którym się muszę zmierzyć potem odchorowuje przez dłuuugi czas, nie cierpię szyć satyny, ślizga się to to i strzępi niemiłosierni C;
Mijoshi to złoto czarne to komplet, beżowy gorset i cała mała czarna pod spodem, można nosić albo samą sukienke albo razem z gorsetem, siostra zażyczyła sobie na 18,ja uwielbiam szyć z satyny, najlepiej z cycrą, fajnie dopasowuje sie do ciała, może się slizga i wkorza ale za to jaki efekt końcowy :D Salamandra tez bardzo lubie ten komplet :D mini jest z tiulowych kwiatów a bluzeczka z szyfonu :)
Stara Gwardia
Cześć,

Spódniczka z falbanką rewelacyjna!!!
całkiem fajne ^^

chylę czoła za takie przetwórstwo satynowe- każdy centymetr satyny z którym się muszę zmierzyć potem odchorowuje przez dłuuugi czas, nie cierpię szyć satyny, ślizga się to to i strzępi niemiłosierni C;
A jakiego gatunku satyny używasz? a może trafiłąś na atłas bo to wyjatkowo się strzepi i też nienawidze z tego szyc, ale z jedwabnej satynki albo z lycrom szyje sie cacy :)
Mistrz Krawiectwa
Śliczne te Twoje uszytki, widać, że wkładasz dużo serca w szycie. Widzę, mamy wspólne upodobania !!
Ja też bardzo chętnie szyję z satyny, z atłasu, z jedwabiu. Z satyny rzeczywiście dość trudno się szyje, ale można to opanować, ale tak jak piszesz, efekt końcowy jest niesamowity. Ja uwielbiam ciuszki, szczególnie sukienki i bluzeczki z satyny, mógłbym szyć na okrągło.
Świeżynek
A to moje najnowsze szyjątko :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Kolor spódniczki przepiękny a fason... chyba też sobie taką uszyję. FANTASTYCZNA.

3 strony: < 1 2 3 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.