Świeżynek
![]() |
|
poszukuję krawcowej do uszycia dla mnie początkowo około 10 sztuk maskotek, według mojego projektu (wielkości około 40 cm). Ze swojej strony gwarantuję wszelkie potrzebne materiały do szycia i wypełnienia maskotek. Na fotografii znajduje się przykładowa maskotka.
Z pozdrowieniami, D.S. --- Ostatnio edytowane 2012-08-02 22:31:03 przez leonka --- --- Ostatnio edytowane 2012-08-03 09:47:37 przez leonka --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Pysznie to wygląda
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dalej kogoś szukasz? jestem chętna
|
|
Świeżynek
![]() |
|
poszukuję krawcowej do uszycia dla mnie początkowo około 10 sztuk maskotek, według mojego projektu (wielkości około 40 cm). Ze swojej strony gwarantuję wszelkie potrzebne materiały do szycia i wypełnienia maskotek. Na fotografii znajduje się przykładowa maskotka.
Z pozdrowieniami, D.S. Warszawa ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziewczyny z Warszawy, dajcie znać!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zdjęcie nadal jest nie widoczne ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Pod moim przedostatnim postem jest napis "babeczka.jpg" pod napisem "załączniki". Gdyby jednak nadal coś było nie tak, to wklejam link do fotografii.
http://img20.otofotki.pl/ij970_182160_388600644536925_689885754_n.jpg.html Dzięki za informację ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.