| Świeżynek
  |  | 
| poszukuję krawcowej do uszycia dla mnie początkowo około 10 sztuk maskotek, według mojego projektu (wielkości około 40 cm). Ze swojej strony gwarantuję wszelkie potrzebne materiały do szycia i wypełnienia maskotek. Na fotografii znajduje się przykładowa maskotka.
 Z pozdrowieniami, D.S. --- Ostatnio edytowane 2012-08-02 22:31:03 przez leonka --- --- Ostatnio edytowane 2012-08-03 09:47:37 przez leonka --- | |
| Świeżynek
  |  | 
| Pysznie to wygląda   chetnie się podejmę  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| dalej kogoś szukasz? jestem chętna | |
| Świeżynek
  |  | 
| poszukuję krawcowej do uszycia dla mnie początkowo około 10 sztuk maskotek, według mojego projektu (wielkości około 40 cm). Ze swojej strony gwarantuję wszelkie potrzebne materiały do szycia i wypełnienia maskotek. Na fotografii znajduje się przykładowa maskotka.
 Z pozdrowieniami, D.S. Warszawa  | |
| Świeżynek
  |  | 
| Dziewczyny z Warszawy, dajcie znać! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| zdjęcie nadal jest nie widoczne ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| 
 Pod moim przedostatnim postem jest napis "babeczka.jpg" pod napisem "załączniki". Gdyby jednak nadal coś było nie tak, to wklejam link do fotografii.
 http://img20.otofotki.pl/ij970_182160_388600644536925_689885754_n.jpg.html Dzięki za informację  | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook