14 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
|
|
Świetna sukienka i piękny kolor
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
|
Sukieneczka dla córki prześliczna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Beatko przeglądnełam cały Twój wątek i naprawdę widać w Twoich pracach dużo staranności, wszystko jest pięknie wykończone, no i te detale, ciekawe połączenia materiałów, to wszystko sprawia że fajnie się ogląda Twoje uszytki.
A jeśli chodzi o szycie firan to ja zawsze trzymam się tego że jeżeli mam lambrekin i zasłonki bardzo strojne, to firanka jest zupełnie gładka, i odwrotnie jeśli gładkie zasłonki to z firaną można poszaleć. Kapelutek dla córci poprostu mnie rozłożył.... jest CUDNY |
|
Stara Gwardia
|
|
Właśnie skończyłam szyć mój nowiutki i jakże czerwoniutki żakiet. Wykrój jest z Burdy 12/2007. Jeszcze nigdzie w nim nie byłam, jutro pierwszy raz założę go do pracy. Trochę za mało zostawiłam na podłożenie jednak mam nadzieję, że podszewka nie będzie wystawać poza żakiet. Uszyłam go z satyny bawełnianej - dobrze się szyje z tej tkaniny, polecam ją szczególnie początkującym. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Przeglądam cały wątek i jestem pozytywnie zakręcona Twoim szyciem, ładnie szyjesz, dokładnie i masz burzę pomysłów, świetne tkaniny i ciekawe fasony, gratulować ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Koleżanki zzielenieją z zazdrości na widok czerwonego żakietu. Super kolor. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Fajnie uszyłaś i bardzo ci w nim do twarzy! Gratuluję!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Tak pięknie wygladasz!Bardzo Ci pasuje ten czerwony!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękny kołnierz, i jak cudnie uszyty...jestem pod wrażeniem tego żakietu...ja cały czas pracuje nad szyciem tej części garderoby. ________________________________________________________
|
14 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.