14 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 >
Stara Gwardia
|
|
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za miłe komentarze. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale fajny, optymistyczny żakiecik
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Beatris pamiętam ten żakiet - jest bardzo charakterystyczny! Sporo osób szyło z tego wykroju i jak widać - sprawdza się ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Oto co udało mi się uszyć w ostatnim czasie. Spódniczka i bluzka były szyte z myślą o lecie ale niestety wczoraj musiałam odkopać w szafie golfy i sweterki, gdyż pogoda za oknem w niczym nie przypomina letniej a nawet wiosennej. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo podoba mi się to pomysłowe zakończenie wiązania. Bluzka fajnie się prezentuje.
Ostatnie zdjęcie bardzo ładnie wyszło, tak poza tym ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ostatnie zdjęcie też podoba mi się najbardziej, nie znam się na robieniu zdjęć, ale to chyba zasługa promieni słońca ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ładna jesteś i tyle!
Rzeczywiście - dzyndzelki przy wiązaniu bardzo ciekawe! Fajna bluzka... A tu - kalosze trzeba nosić i kurtki przeciwdeszczowe... I u nas też... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzeczka i spódniczka są wprost przepiękne! Idealnie wykończone i układają się fantastycznie. Połączenie bluzki z białymi spodniami jest niesamowicie lekkie i wiosenne ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ta bluzka jest naprawdę fajna
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Beatris, po prostu pieknie. Ładnemu we wszystkim ładnie ![]() Mam nadzieję,że nieszczęsne łódzkie wydarzenia poszły w zapomnienie. Pozdrawiam Jola ________________________________________________________
|
14 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.